ИЗ МАЛОГ ЗВОРНИКА – Позивају на „Скобаљијаду и гурманијаду“

Клуб спортских риболоваца „Дринско језеро“ и Туристичка организација општине Мали Зворник организоваће 11. јуна, уз подршку локалне самоуправе 12. „Скобаљијаду и гурманијаду“, манифестацију која промовише туристичке и друге потенцијале овог дела Подриња.

Организатори су позвали заинтересоване за учешће да се пријаве појединачно или екипно до дана одржавања такмичења у Туристичкој организацији или на телефон 015/471-477, уз напомену да ни ове године неће бити котизације. Скуп такмичара за „Скобаљијаду“, пријаве и извлачење стартних бројева је до осам сати ујутро на шеталишту поред Дрине, а за учеснике су обезбеђени доручак, ручак, промотивне мајице, као и вредне награде за победнике такмичења. Надметање у кувању рибље чорбе, гулаша на ловачки начин или чорбастог пасуља трајаће од 10 до један сат поподне, организатори обезбеђују дрва за котлиће, а материјал за кување сами такмичари. У пратећем програму, који организује Библиотека „ 17. септембар“, биће приређена изложба књига за децу и одрасле, слика са ликовне колоније, као и креативна радионица писања и цртања „Дрина у срцу“. У културно-уметничком програму наступиће фолклорна секција библиотеке и Удружења „Мина и Андреј“, а биће организоване и традиционалне спортске игре.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАШИ СМО – Гаси светло

КАКО ДОСКОЧИТИ ЕНЕРГЕТСКОЈ КРИЗИ? – Скупо, скупље, несташица

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )