ПОКЛОН ПРЕДСТАВА – Подршка будућим ђацима

Позоришна представа „Нака Супербака“, биће изведена сутра у Вуковом дому културе, као поклон будућим ђацима првацима, односно малишаним који завршавају предшколску наставу. Организатор програма је Центар за културу „Вук Караџић“,  а подржало га је Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Намењен је предшколцима у ученицима нижих разреда у циљу подстицања емпатије и превенције вршњачког насиља.

Нака Супербака, коју глуми Нада Блам, првакиња Народног позоришта у Београду, сусреће се са децом и кроз комуникацију и навођење живописних и хумористички илустрованих примера са њима кроз драмске ситуације изналази најбоље начине за решавање проблема са којима се деца сусрећу. Нада Блам је деци препознатљива по томе што свој глас позајмљује најомиљенијим јунацима цртаних филмова, а мото ове представе је „Ко вршњаке бије и не да им мира, од страха се крије, тај баш храбар није, само се фолира“.

Почетак је у 10 сати пре подне.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )