РЕЗУЛТАТИ МЕДИЈСКОГ КОНКУРСА У ЛОЗНИЦИ – Најмање порталу ЛН

Град Лозница је ове године за суфинансирање медијских пројеката од јавног значаја издвојио 17 милиона динара. Управо објављени резултати конкурса показују да је “Лотел” за пројекте  своја четири медија добио укупно 7.100.000 динара, РТВ “Подриње” за два 6.100.000, “Лозничке новости” за пројекте новина и портала 1.300.000, док је порталу “Инфо Ло” одобрено 900.000 динара.

Као и ранијих година, значајна средства отишла су за пројекте медија ван Лознице – 1.600.000 динара. Београдски портал “Ембарго” добио је 500.000, шабачки “Дистркт” 400.000 , ТВ “Супер сат И ТВ “Инфо 24” 350.000, колико и ТИМ радио из Прњавора.

Кликом на слику отворите анкету

Портал Лозничке новости је на овом конкурсу за пројекат из културе “Сцена” најмање вреднован од свих других (300.000) па и од оних за које грађани Лознице тешко да су чули. Ово, нажалост, није изнимка него је постало правило на лозничком конкурсу, иако је портал ЛН најутицајнији у граду.

Иначе, пету годину заредом у комисијама које одлучују о предложеним пројектима, а  које бира Градско веће, нема ниједног представника најрелевантнијих медијских удружења НУНС-а, УНС-а и Локал преса.

Из штурих образложења комисије тешко се да наслутити којим темама ће се бавити као ни колико ће медијских садржаја објавити за добијени новац, а цео записник комисије можете наћи овде.

З. В.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА ТАКМИЧЕЊУ У НОВОМ САДУ – Хору гимназије прва награда

ПОРОДИЧНА ШЕТЊА – Уживање за све узрасте

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )