МУП СРБИЈЕ – Конкурс за 780 полазника

Министарство унутрашњих послова расписало је данас конкурс за упис 780 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО), за стручно оспособљавање за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији.

Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу се пријавити до 7. јуна ове године. Од 780 полазника Центра за полицијску обуку, 230 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту – полицајац, 220 саобраћајни полицајац и 330 на месту гранични полицајац. Кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве на конкурс изјасне за које радно место желе проћи стручно оспособљавање, саопштено је данас из МУП-а.

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова mup.gov.rs  и сајту Центра за основну полицијску обуку copo.edu.rs.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУДБАЛ: ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ЗА МЛАЂЕ ОД 17 – Са Шпанијом за сигуран пролаз

ФУТСАЛ: ФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА ПРВЕ ЛИГЕ – Тимски до прве победе

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )