РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ САОБРАЋАЈНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ – Настављено асфалтирање улица и путева у граду

РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ САОБРАЋАЈНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ – Настављено асфалтирање улица и путева у граду

У МЗ „Филип Кљајић“ данас је почело асфалтирање две улице – Прешернове и Светозара Марковића. Асфалтом ће бити пресвучено 510 метара, ширина коловоза је од пет до 5,2 метра, а вредност радова је 4,6 милиона динара.

– После радова у Лозничком Пољу настављамо активности на уређењу саобраћајне инфраструктуре у граду. Ово је наставак онога што и иначе радимо – не ради се само када је изборна кампања, већ користимо сваки моменат да што више урадимо када је инфраструктура у питању. Наш град се убрзано развија, имамо све више запослених, буџет је све пунији, а када је тако онда можемо да издвојимо више новца за ове активности. Рад на изградњи инфраструктуре био је и остаје један од приоритета руководства града – рекао је Дејан Сталовић, градски менаџер, приликом обиласка радова.

Никола Драгићевић, директор ЈП „Лозница развој“, нагласио је да су радови почели чим су то временске прилике дозволиле и подсетио да је до данас асфалтирано 13,5 километара путева.

– Радови се изводе и на сеоском подручју. Упоредо са овим ради се и на асфалтирању пута у Јошеви. До сада су завршени радови у Липничком Шору, Лешници, Козјаку, Трбушници, Бањи Ковиљачи. Настављамо и даље у складу са договорима и приоритетима које одређују савети месних заједница. У плану је да до краја године асфалтирамо око 40 километара, могуће и нешто више, у зависности од ширине коловоза. На сеоском подручју саобраћајнице су нешто уже, у складу са конфигурацијом терена – рекао је Драгићевић.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДАНАС У ЛОЗНИЦИ – Положени венци на Гаврићев споменик      

ОПШТА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА – За празнике скраћено време Тријажне амбуланте

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )