ЛОЗНИЧКА ПРИЗНАЊА – Додела на Дан града

Градска управа расписала је јавни позив за достављање предлога за доделу признања Града Лознице, рекао је данас помоћник градоначелника Љубинко Ђокић. Он је подсетио да Лозница додељује Повељу града, плакете и звање почасног грађанина на свечаности поводом обележавања Дана града, 16. јуна.

Љубинко Ђокић

– Годишње се могу доделити три повеље, десет плакета и једно признање почасни грађанин. Уколико се повеља додељује појединцу прати је и новчани износ. За признања могу бити предложени појединци, компаније, предузећа, удружења, невладине организације, спортски колективи, односно они који су остварили изузетна достигнућа и постигли резултате који доприносе бржем, успешнијем и хуманијем развоју града у привреди, науци, култури, просвети, здравству, спорту, уметности и другим областима друштвеног живота. Предлагачи могу бити предузећа, установе, организације, појединци и групе грађана, а позив је отворен до 10. маја и позивам суграђане да доставе предлоге – казао је Ђокић.

Предлоге за доделу јавних признања треба доставити преко писарнице градске управе или поштом на адресу: Град Лозница – Комисија за доделу јавних признања, Улица Карађорђева бр. 2, 15300 Лозница.

Подсетимо, прошле године су на Свечаној академији уручене две повеље и десет плакета.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У СУБОТУ – Годишњица боја на Чокешини

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ – Дејану је потребна помоћ

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )