ЕД ЛОЗНИЦА – Искључења струје

Испорука електричне енергије биће овог јутра у осам сати, због планираних радова, привремено обустављена делу потрошача у Липничком Шору – Веселиновићи, делу потрошача у Јаребицама – извод према Чугуровићима и Андрићима, као и делу потрошача у Јадранској Лешници – Горња мала.

У пола девет без струје ће остати и потрошачи у Улици Боре Радовановића у Лешници, а од девет и део потрошача на Радуловачком путу, од заобилазног пута према Дрини.

Потрошачи у Липничком Шору електричну енергију ће поново добити у два сата после подне, а у истом периоду, од 8 до 14 часова ни сутра неће имати струје. У два поподне струју ће добити и потрошачи у Јадранској Лешници, као и у Лешници, а од три поподне електричне уређаје моћи ће поново да користе и потрошачи у Јаребицама и на Радуловачком путу.

Потрошачи у Јадранској Лешници који данас неће имати струје, у истом периоду је неће имати ни сутра, а исто важи и за потрошаче у Лешници, док они који данас неће имати струје у Јаребицама у истом периоду неће је имати ни сутра и прекосутра.

До ових искључења струје доћи ће због планираних радова.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЏИЈУ-ЏИЦУ – Лозничанима 20 бањалучких медаља

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ –Недеља са најмање заражених у последњих осам месеци

Преузмите бесплатну апликацију ЛН на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )