МИНИСТАРСТВО РУДАРСТВА И  ЕНЕРГЕТИКЕ – Инспекција у Горњим Недељицама

Геолошки инспектор Министарства рударства и енергетике данас је у теренском надзору у Горњим Недељицама, саопштило је данас на свом сајту ово министарство. Предмет провере инспекцијског надзора је да ли је земљиште након истека одобрења за истражне радове на истражном простору ”Јадар” враћено у првобитно стање, у складу са одобреном пројектном документацијом.

– Поводом сензационалистичких наслова у појединим медијима, да је инспектор виђен у аутомобилу компаније “Рио Сава” и примедби да је само један инспектор у надзору, обавештавамо јавност да се инспекцијски надзор обавља у складу са законом и прописаним процедурама, што подразумева да се обилазак надзираних локација, у овом случају истражних бушотина, обавља са субјектом који је предмет надзора, као и да инспекцијски надзор не траје један дан, већ се ради по плану и налогу за инспекцијки надзор, до његовог окончања  – стоји у саопштењу Министарства рударства и енергетике.

Ванредни инспекцијски надзор обавља се по захтеву невладиних организација, које ће, као подносиоци представке, по окончању надзора бити обавештене о његовом исходу, каже министарство.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДОНЕТА ОДЛУКА  – Продужен фебруарски распуст

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Најмање новозаражених у протеклих месец дана

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )