Након пажљиве анализе пословних критеријума и промене навика клијената – Комерцијална банка данас затвара експозитуру у Малом Зворнику

Након пажљиве анализе кључних критеријума попут потенцијала географске локације, пројектованих услова на тржишту, профитабилности, али и услед све већег интересовања за дигитално банкарство и сталног пада у посети експозитурама, Комерцијална банка је донела одлуку о затварању експозитуре Мали Зворник 21. јануара 2022. године. 

Клијенте и њихове рачуне пребацићемо у оближњу експозитуру Лозница, а њихови уговори, услуге, бројеви рачуна и платних картица биће непромењени. Желећи да им помогнемо да се што лакше прилагоде променама нећемо им наплаћивати трошкове вођења рачуна све до 30. јуна 2022. године. У истом периоду, на шалтерима Поште у овом месту, свим клијентима физичким лицима омогућићемо да уплаћују новац на своје рачуне без накнаде, а правним лицима да уплаћују пазар по повлашћеним условима. 

Банкомат Комерцијалне банке остаће у Малом Зворнику, а на располагању су им и све остале експозитуре и банкомати из разгранате мреже наше банке, као и дигитално банкарство за још једноставније, брже и повољније обављање свакодневних трансакција. 

Клијенти банака се све више одлучују за дигиталне услуге, као далеко бржи, повољнији и комфорнији начин за обављање свакодневних трансакција. Посебно у отежаним здравственим околностима пандемије, показале су се и као безбедније, због чега њихова популарност последњих месеци драстично расте. Само од избијања коронавируса Комерцијална банка је остварила раст од готово 40 одсто у коришћењу сервиса дигиталног банкарства, док је у експозитурама забележила за око 20 одсто мање трансакција у односу на последњу претпандемијску 2019. годину.  

Уверени смо да ће се овај тренд наставити и у будућности, а како бисмо одговорили на промене у навикама клијента, неопходно је да преусмеримо своја улагања и обезбедимо праву комбинацију сервиса и услуга за све њих – сада и у будућности. То подразумева даљи развој дигиталних сервиса, али и унапређење стандарда у нашој мрежи експозитура, која остаје једна од највећих у Србији.  

ПРОМО

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )