Бројне погодности Комерцијалне банке за мали бизнис и предузетништво – Замените банкарски шалтер једним кликом уз KOmBANK BIZ

Као власник малог бизниса или предузетник, вероватно најбоље знате колико бисте времена које у току радног дана утрошите на попуњавање разне папирологије или чекање у реду у банци, могли да преусмерите на обављање других важних послова. Као поуздан партнер који се може похвалити дугом традицијом подршке малим бизнисима, Komercijalna banka, чланица NLB Grupe је, улагањем у иновације и дигитализацију, своје пословање у потпуности прилагодила потребама својих корисника, првенствено са циљем да им обезбеди још једноставније, брже и повољније услуге и сервисе.

Пратећи светске трендове у дигитализацији, Комерцијална банка је за представнике малих бизниса и предузетникеразвила KOmBANK BIZ – сервис за електронско банкарство ипружање банкарских услуга онлине, што заправо значи било када и било где.Помоћу овог сервиса, свим микроклијентима – предузетницима, адвокатима, удружењима, стамбеним заједницама, синдикатима, малим и средњим предузећима омогућено је безбедно, брзо и једноставнообављање свих динарских трансакција,без одласка у банку и плаћања додатних такси.

За почетак, оно што је нетипично јесте да је пријава на KomBANK BIZ потпуно бесплатна, као и одржавање за све кориснике који су у корисници сет услуга, а једноставност пријављивања на сервис огледа се у следећем – довољна је кратка посета најближој експозитури банке.

Осим што су електронски, налози су и до 40 одсто јефтинији у односу на налоге које носите у експозитуру, док се једноставност услуге „једним кликом“ одражава, између осталог, и кроз могућности ауторизације платних трансакција, креирања налога са валутом унапред, па чак и исплаћивање плата запосленима који су корисници Комерцијалне банке, без провизије. Додатно, све платне трансакције пролазе контролу путем механизма за откривање сумњивих платних трансакција и спречавање злоупотребе.

Ово су само неке од погодности које представници малих бизниса и предузетници могу да очекују у Комерцијалној банци, а свим корисницима који имају и девизни промет, Комерцијална банка нуди Hal eBank и Office iBank, с намером да све шалтерске услуге (осим подизања и уплате готовине), учини доступним на било којој локацији, 24 сата дневно, седам дана у недељи.

Детаљније информације о овом сервису доступне су, наравно – једним кликом на link, а за све додатне информације о услугама Комерцијалне банке посетите veb-sajt.

ПРОМО

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )