САОПШТЕЊЕ ГО ДВЕРИ: Боримо се за вашу будућност

Градски одбор Двери у Лозници објавио је данас саопштење у којем подржава активније учешће младих у политичком животу. Како стоји у саопштењу, изласком на референдум ”у условима негативне политичке кампање против изласка и разумног избора” значајан део младих бирача показао је ”заинтересованост и вољу да утиче на будућност своје земље” у чему их, наводи се Двери подржавају.

– Овом приликом охрабрујемо младе да се у што већем броју укључе у борбу за будућност, јер они су та будућност, будућност ове земље! Желимо да земљу оставимо вама, као што би добар домаћин оставио имање, а предузетник предузеће својим наследницима. И да вам пренесемо знање, искуство, вештине и средства да наставите успешно да живите и радите у својој земљи. Лош домаћин би оставио наследнике без ичега, да раде за страног газду, да робују на земљи својих предака који су реке сопствене крви проливали вековима је њоме натапајући да би опстали као слободан народ и да би и ми данас били слободни – стоји у саопштењу.

Наводи се и да Двери од младих не траже да ”стану у прве редове борбе” и не желе од омладине да направе „вечите“ бунтовнике, а нарочито не да је искористе ”за неке нејасне, мутне политичке циљеве који се своде на богаћење мањег броја оних који јефтино продају интересе свих осталих”.

– Сада се радујемо повећаном учешћу младих и последицама које су већ почеле да се осећају и у страху оних који будућност ове земље већ дуже буквално продају робовласницима, при том, лицемерно, као слоган своје анти-политике наводећи фразу „за нашу децу!“, а не стојећи нити иза једног јединог слова тог слогана. Јер све што су они украли данас и у претходном периоду њихове власти, украли су од вас, од ваше будућности, украли од вас и само за њихову децу. Зато имајте то на уму када дође време у коме ћете изласком на изборе одлучивати о будућности наше земље – стоји у саопштењу Двери које је потписао председник ГО Славиша Милетић.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

САОПШТЕЊЕ ГО СРПСКЕ СТРАНКЕ ЗАВЕТНИЦИ: Победило је народно – не

ПУ ШАБАЦ – Хапшење због лажног новца

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )