РАДНА ГРУПА ”ЈАДАР” – Градоначелник Петровић поднео оставку

Видоје Петровић, градоначелник Лознице, поднео је оставку на чланство у Радној групи за имплементацију пројекта ”Јадар”, потврђено је данас из његовог кабинета.

Радна група за имплементацију пројекта ”Јадар” образована је одлуком Владе Србије 19. новембра 2020. године, а њен задатак је, како је у одлуци наведено, ”разматрање најсложенијих питања у области имплементације пројекта ”Јадар” и давање предлога, мишљења и стручних образложења у погледу сарадње, анализе имплементације тог пројекта и координације рада надлежних органа и институција у циљу пуне и благовремене имплементације оперативних питања”. Има 28 чланова, њен председник је Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, а неки од чланова су и Ивица Којић, шеф кабинета председника Србије, Данило Цицмил, специјални саветник председника Србије,бројни државни секретари и помоћници у министарствима, представници компанија и предузећа ”Србијагаса”, ”Путева Србије”, ЕПС-а, ”Србијавода”, ”Србијашума”, ”Инфраструктура железница Србије” и других. У њој су и Весна Продановић, генерални директор ”Рио Сава Експлорејшнˮ , Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа,а у раду могу учествовати и други секретар у Амбасади Аустралије у Србији и директор Светске банке у Србији.

Иначе, до овог тренутка нисмо успели да добијемо изјаву градоначелника у вези са подношењем оставке на чланство у Радној групи.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОПШТА БОЛНИЦА И ДОМ ЗДРАВЉА – Више од три стотине прегледа у тријажи

ПРОШЛЕ ГОДИНЕ У ЛОЗНИЦИ – Триста бракова више

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )