У ЉУБОВИЈИ ДАНОНОЋНО РАДЕ НА РАШЧИШЋАВАЊУ  ПУТЕВА ОД СНЕГА – Председник општине посетио Горње Кошље

У ЉУБОВИЈИ ДАНОНОЋНО РАДЕ НА РАШЧИШЋАВАЊУ  ПУТЕВА ОД СНЕГА – Председник општине посетио Горње Кошље

У Општини Љубовија готово без престанка раде на рачшићавању снежних наноса на локалним путевима. Ангажовано је петнаестак екипа, а ситуација се из часа у час поправља. Председник Општине Љубовија Милан Јовановић и његов заменик Александар Ђукић јуче су посетили Горње Кошље, најудаљеније село ове општине. Због велике надморске висине највише снега пало је управо на подручју овог села.

 – Сви главни путеви до села су очишћени, има много кракова који воде до удаљених кућа и радимо на томе да што пре прочистимо и те путеве. Овде је висина снега од 60-70 центиметара па до метар и по на појединим местима. Најважније је да нико није угрожен. Старијим мештанима поделили смо пакете са храном, обезбедићемо храну и воду за све којима то буде било потребно – каже Јовановић.

Мештани овог села кажу да су задовољни реакцијом надлежних и хвале раднике ЈП „Љубовија“ који улажу велике напоре да очисте путеве у свим селима љубовијске општине. Истичу да су навикли на велике снежне падавине и да их снег није изненадио. На време су припремили залихе хране и дрва, али кажу да није било лако без струје.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СКУПШТИНА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ – Усвојен буџет за наредну годину

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ – Застој у пројекту ‘’Јадар’’

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу


Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )