ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ФСЛ У РОКУ ОД 30 ДАНА – Данас, поново, поднет захтев

ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ФСЛ У РОКУ ОД 30 ДАНА – Данас, поново, поднет захтев

Рок за одржавање ванредне Скупштине Фудбалског савеза Лознице (ФСЛ) тече од данас, пошто су клубови који је захтевају поново предали захтев, након што су то већ једном урадили у среду. Како кажу у Конференцији Општинске лиге, први захтев је био пуноважан, али је из ФСЛ тражено да потписници дођу и идентификују се, што је данас и учињено па је рок од 30 дана за оџавање Скупштине почео да тече.


Захтев за сазивање ванредне Скупштине Фудбалског савеза Лознице потписали су представници 16 клубова. У њему стоји да се захтева хитно сазивање ванредне Скупштине због незадовољства клубова радом савеза.

– Конкретни разлози за овакав захтев леже у нетранспарентном и селективном односу према клубовима и финансијским токовима у оквиру Савеза. Сматрамо да је крајње време да се лични интереси оставе по страни и да се уведе ред и транспарентност у рад Савеза, а за то су потребни нови људи и нова кадровска решења – стоји у захтеву.

Предложен је и дневни ред ванредне Скупштине ФСЛ у којем као трећа тачка стоји верификација мандата нових делегата клубова, а као четврта гласање за смену председника ФСЛ.

Како је поступак за сазивање Скупштине покренут, Конференција Општинске лиге одлучила је да прекине бојкот првенства и да овог викенда друго коло буде одиграно по новом распореду у којем екипе, које су по првобитно објављеном биле слободне, за противника имају ФК Столице из Крупња. Тако ће Општинска лига ове сезоне бројати 14 клубова.

Неодигране утакмице првог, бојкотованог, кола биће одигране накнадно, а протеклог викенда играли су само Пасковац и Крајишници.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУДБАЛ: ОПШТИНСКА ЛИГА – Бојкот успео, тврди Карајичић

ФУДБАЛ: КЛУБОВИ БОЈКОТУЈУ ПОЧЕТАК ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ – Црвени картон председнику савеза

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )