ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Зашто не раде светиљке у Првомајској у Лешници?

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Зашто не раде светиљке у Првомајској у Лешници?

Мештани Лешнице, наши читаоци, који живе у Првомајској улици у Лешници у насељу Луке, питају зашто после реконструкције мреже у овој улици пола јавне расвете не ради, улица је у полумраку, а пре ових радова била је добро осветљена. Питају и зашто после реконструкције нису уклоњени стари дрвени стубови који су замењени бетонским?

Драко Карапанџић, директор лозничке “Електродистрибуције”, потврдио је за ЛН да је у Првомајској улици у потпуности  реконструисана нисконапонска мрежа и да ће у наредном периоду стари  дрвени стубови  бити уклоњени.


– Приоритет је потпуна реконструкција мрежа, како бисмо се што боље припремили за зиму. Што се тиче јавне расвете, потребно је да се председник  месне заједнице у Лешници обрати ЈКП “Лозница развој” и да се старе прегореле сијалице замене новим – каже Карапанџић.

Позвали смо и председника МЗ Милојка Трифуновића који нам је рекао да је упознат са овим проблемом и да се већ обратио директору ЈКП ”Лозница развој”. Добио је обећање да ће овај, али и  проблеми са јавном расветом који постоје у појединим улицама, бити решен као и да ће бити саниране бројне ударне рупе на путевима у Лешници.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ТУРИЗАМ ЧУВА СЕЛО – Од јесени најдужа пијаца на свету

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Где примити другу дозу вакцине?

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )