АНКЕТА – Да ли ћете и куда на летовање?

АНКЕТА – Да ли ћете и куда на летовање?

 

Ивана Ивановић  – Наравно! Радујем се овогодишњем летовању више него ранијих година. Година карантина и коронавируса све нас је додатно изморила. Још није донета одлука да ли је то Хрватска или Турска.

Јелена Трифуновић  – Већ сам била десет дана у Сутомору, у Црној Гори, и цене су приступачне, стандардно, као и претходних година. Од 25. јуна, када је и званично почела летња сезона, неке цене су порасле па је изнајмљивање лежаљке са пет поскупело на 10 евра. У сваком случају, пријало је после прошлогодишње паузе и намеравам да у августу поново скокнем до мора.

 

Младен Миловановић – Планирам у августу одмор и летовање у Грчкој. Изабрао сам Паргу и очекујем леп провод. Прошло лето провео сам на Дрини, на нашим плажама.

Владан Грујичић – Летовања су ми везана за наш крај па ће тако бити и овај пут. Не намеравам да идем на море, али зато време проводим на Дрини или на Гучеву. Параглајдером се спуштам с планине у Бању Ковиљачу и то ми је сасвим довољно.

Марко Божовић – Лето и Дрина, то је комбинација од које не одустајем никада. Такво ће ми бити и ово летовање, а уштедећу и нешто новца који бих потрошио за одлазак на море. Посао ми је везан за наш крај, па ме и то спречева да путујем негде даље.


Биљана Радичевић  – Већ неколико година идем са члановима породице на Златибор. И ове године ћемо, највероватније. Увек одлазим и на организоване излете који су у понуди тамошњих туристичких агенција.

Ђорђе Онимус  – Због короне, прошлог лета нисам с породицом отишао у Грчку, што смо, иначе, планирали. Нисмо ишли нигде, а ове године, боже здравља, планирамо да одемо до Грчке.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОСТКОРОНСКО ЛЕТОВАЊЕ – Море и епидемијске заврзламе

ПРВЕ СУБОТЕ АВГУСТА – Пловидба Дрином

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )