ЗАСЕДА СКУПШТИНА ЛОЗНИЦЕ – Планови за развој града

ЗАСЕДА СКУПШТИНА ЛОЗНИЦЕ – Планови за развој града

Пред одборницима лозничке Скупштине, која почиње у десет сати, наћи ће се, између осталог, два акта у вези са социјалном заштитом – Стратегија развоја социјалне заштите 2021-2025. и Правилник о условима и начину обављања послова помоћи и неге у кући за одрасла, стара лица и особе са инвалидитетом. Биће поднети и предлози за израду шест планских докумената за Лозницу, Бању Ковиљачу и Лешницу. а разматраће се и Програм развоја туризма града за наредних пет година.


Пред оборницима ће се наћи и Информација о степену усклађености планираних и реализованих активности током прошле године у  пет лозничких јавних предузећа. Скупштина би данас требало да именује директора ЈКП “Топлана“ Миодрага Дишића, досадашњег вршиоца дужности директора, који се једини пријавио на конкурс као и вршиоца дужности директора Установе за физичку културу „Лагатор“ Дејана Димитријевића у трајању од годину дана. Димитријевић је и у претходне две године обављао ову дужност. Конкурсни поступак за избор директора ове установе је у току.

Биће донете и одлуке о спровођењу јавног конкурса за избор директора ЈП “Лозница развој“ и ЈКП “Наш дом“.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА ЛАГАТОРУ – Срушен Градски стадион

ОПШТА БОЛНИЦА – Више пријема него отпуста

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )