ПРОМО – Ванвременски модели хаљина које можете носити у свим приликама

ПРОМО – Ванвременски модели хаљина које можете носити у свим приликама

Хаљине су вероватно најженственији одевни предмет. Не само да су естетски пријемчиве, хаљине су и јако практичан комад гардеробе који вам може значајно уштедети на времену у припреми за излазак, будући да један одевни предмет значајно олакшава процес стилизовања и комбиновања.

Међутим хаљине су и јако версатилни комад гардеробе, јер у зависности од осталих аксесоара успешно можете манипулисати ефектом који њоме постижете. Једнобојни модел хаљине уз ефектну шминку и штикле може одавати потпуно други утисак, неголи исти модел хаљине комбинован уз ниску пунђу и сако.

У наставку текста ми вам представљамо неке од ванвременских модела хаљина. Управо такве су хаљине Weekend Max Mara линије, која своје колекције прилагођава укусу сваке даме, а које су погодне за комбиновање у свим приликама и морају се наћи у орману сваке жене због својих естетских и практичних предности. Сазнајте које су то хаљине и инкорпорирајте их у своје гардеробере!

#1 Мала црна хаљина – неприкосновени симбол елеганције

Ниједан текст о хаљинама не може да прође без помена мале црне хаљине свих форми. Мале црне хаљине фузија су једноставности и префињености и неприкосновени су симбол елеганције свих генерација.

Мала црна хаљина такође је и јако уклопива, и иако се најчешће повезује са коктел хаљинама за излазак, она може бити одлично комбинована и у пословним приликама, као и у необавезним изласцима.

Као што смо напоменули, у овом случају ће аксесоари одиграти кључну улогу па, уколико желите да искористите пун потенцијал мале црне хаљине, одаберите и остале ефектне модне детаље који ће по потреби нагласити овај комад гардеробе, или га прикрити, попут ефектног сакоа са пепито принтом.

#2 Хаљина дугих рукава до колена – погодна за све прилике

Хаљина дугих рукава до колена, најчешће је хаљина А кроја или хаљина која прати линију тела. У оба случаја може представљати врло практичан комад гардеробе за пословне прилике, као и за свакодневну шетњу или чак вечерњи излазак.

Хаљина дугих рукава до колена, идеална је за одлазак на посао у летњем периоду, због тога што не открива много, а пријатан је комад одеће погодан за више температуре. Због своје версатилности и практичности, хаљина дугих рукава заувек ће остати ванвременски модел хаљина погодан за ношење у свим приликама.

#3 Кошуља-хаљина – модерни комад лак за комбиновање

Кошуља хаљина је претходних година постала популарни модел хаљине, као одговор на практично решење за одевање за посао у летњем периоду. Уз мокасине и сат, може представљати одличну пословну комбинацију, док уз отворене летње сандале или чак патике, може постићи врло модеран, шик и опуштен аутфит.

Будући да је модел ове хаљине без јасне форме, већ необавезно пада уз тело, подједнако ће добро стајати свим фигурама, будући да не наглашава ни један део тела.

#4 Хаљина на преклоп – практична и версатилна гардероба

Хаљина на преклоп је још један ванвременски модел практичне и версатилне хаљине која се може комбиновати и носити у свим приликама. Овај модел одлично пристаје свим типовима грађе, будући да поседује подесиви појас који се може лако прилагодити свакој фигури, и додатно нагласити струк.

Хаљина на преклоп актуелни је модел хаљина више од 40 година, а први пут ју је представила позната модна креаторка Дијана фон Фостенберг, желећи да понуди модел хаљине који ће подједнако добро стајати женама са фигуром пешчаног сата, као и оним са атлетском грађом без изражених облина.

#5 Хаљина са спуштеним раменима – шик и смелост у једној одевној комбинацији

Модел хаљине са спуштеним раменима постао је популаран осамдесетих година прошлог века, а у међувремену је постао раскошни, ванвременски комад гардеробе који је еволвирао у боемске хаљине до пода идеалне за летње аутфите.

Још једна варијација овог модела јесу и хаљине до колена спуштених рамена, које су одличне за креирање романтичних аутфита за шетњу, излазак или посету неким културним дешавањима на отвореном. 

У тренди аутфите хаљине са спуштеним раменима вратиле су велике музичке звезде, у својим спотовима попут Ријане и Бијонсе. Хаљине са спуштеним раменима најчешће су једнобојне или флоралном принту, будући да су идеалне као летњи аутфит.

Овај модел хаљина најчешће се уклапа са упадљивим накитом попут масивних алки, а сама форма хаљине визеулно ће издужити ваш врат и нагласити деколте. Подједнако добро стоји дамама свих грађа, будући да је у питању лепршави и необавезни крој.

Уколико желите да обновите свој гардеробер практичним комадима гардеробе које ћете лако уклопити, препоручујемо вам да на свој списак куповине уврстите неки од поменутих модела хаљина. Инвестирајте у ванвременски комад гардеробе и обезбедите себи квалитетан аутфит у коме ћете увек бити модерни и стилизовани.

 

Извор фотографија:

https://unsplash.com/photos/jYFAboOWUpc

https://unsplash.com/photos/xk0lZGaZuQo

https://unsplash.com/photos/68csPWTnafo 

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )