ПОЗОРИШТЕ КУД „КАРАЏИЋ“ – Расписан конкурс за фестивал глуме

ПОЗОРИШТЕ КУД „КАРАЏИЋ“ – Расписан конкурс за фестивал глуме

Културно-уметничко друштво „Караџић“ и позоришна секција расписали су конкурс за 14. Фестивал глумачких остварења, планиран од 19. до 26. априла. Како је саопштио организациони одбор манифестације, пријаве се примају до 28. фебруара.

– У жељи да не изневеримо сав досадашњи труд и реноме који је наш Фестивал глумачких остварења завредио спремни смо да уложимо све наше напоре да се овогодишњи одржи у наведеном периоду. Надамо се и верујемо да његово одржавање ове године неће, као протекле, угрозити или онемогућити пандемија која већ скоро годину дана неуморно хара како у свету тако и код нас, или довести до померања за јесен – поручују из позоришта КУД „Караџић“.


Пријава мора да садржи видео-снимак и до пет фотографија са представе, као и попуњен формулар, а све треба послати на адресу КУД „Караџић“, Јована Цвијића 2, са назнаком „За Фестивал глумачких остварења“. Резултати конкурса биће објављени до 19. марта.

– Због епидемијских мера верујемо да већина позоришта није реализовала своје пројекте у прошлој години, а добар део можда то не учини ни до почетка фестивала, зато је донета одлука да ове године позоришта могу конкурисати са неком од представа из претходних сезона. Такође, организациони одбор фестивала прихватиће ове године и све прошлогодишње пријаве које су нам пристигле, с тим што пријављена позоришта треба да потврде своју прошлогодишњу пријаву или да нас обавесте о одустајању, ако су у немогућности да је изведу, као и да нас известе о евентуалној замени новом представом. Свим заинтересованим позориштима желимо да се њихове представе нађу међу шест такмичарских на овогодишњем фестивалском репертоару – каже Зоран Грујић, секретар друштва.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОД ДАНАС – Шанса за најбоље

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Викенд са мање од стотину новозаражених

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )