ПРОМО – Иако нас корона из позоришта склања – „Еуропром“ и овог децембра позоришну представу за децу поклања

Једна од лепих пракси компаније „Еуропром“ која се реализује већ десет година у децембру и доприноси покретању празничне чаролије код најмлађих – свакако је поклањање позоришне представе за децу.

Све до овог децембра и до ове 2020. године „Еуропром“ је позивао малишане да са мамама, татама, бакама, декама и другим одраслим пратиоцима посете Центар за културу Ваљево и уживају у умећу и згодама ваљевских глумаца, а сала је сваке године била испуњена готово до последњег места. 

Овај децембар , као што је и познато, није дозволио пуне сале. Ипак, из „Еуропром“-а је стигла вест да се традиција даровања позоришних представа – наставља.

За све који су заинтересовани отворен је позив да се данас, 31.12.2020. године удобно сместе са малишанима у својим домовима, и тачно у 18 часова посете YOUTUBE канал „Еуропрома“ (Europrom doo) јер ће се управо тада и управо на тај начин емитовати позоришна представа „Царево НОВОгодишње одело“!

Овим начином емитовања позоришне представе омогућава се да у њој може уживати много већи број малишана него што је то био случај ранијих година (и из многих других општина – поред града Ваљевa).

Бојана Перић, менаџер за односе са јавношћу “Еуропром”-а, у име поменуте компаније поручује:

„Епидемиолошка ситуација у којој смо се сви нашли током готово целе 2020. године , и у којој се и даље налазимо – бацила је велику сенку на многе ствари којима смо се радовали, на многе битне и лепе датуме, и многе аспекте живота. Наша идеја је била да дамо свој допринос на овај начин да бар малишани током предстојећих празника осете делић новогодишње чаролије, и да им улепшамо последњи дан ове године. Добро позната екипа ваљевских глумаца и овога пута одлично је урадила свој посао, и ја могу само да додам да се заиста свим срцем надам да ће се родитељи и малишани у великом броју одазвати позиву на ово неуобичајено позоришно вече, и да ћемо сви заједно уживати. Драги другари, очекујемо вас!“.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )