ЈКП “ТОПЛАНА” – Почиње изградња радионице

ЈКП “ТОПЛАНА” – Почиње изградња радионице

Према информацијама из ЈКП “Топлана”, данас треба да почну радови на изградњи радионице са пратећим садржајима поред нове топлане на Градилишту. Ова значајна инвестиција за “Топлану” одлагана је у неколико наврата јер предузеће није имало повољне услове за почетак радова због честих блокада од стране “Србија гаса”, али су се сада коцкице сложиле и посао може да почне.


Према речима директора Миодрага Дишића, сва “папирологија” је окончана, а почетком ове седмице кренули су припремни радови на будућем градилишту. 

– Нови објекат ће нам много значити, његовом изградњом обједињујемо магацински простор, радионицу, простор за смештај цеви и остале резервне делове. Објекат ће имати 385 квадратних метара, биће у ограђеном простору, а рок за завршетак радова је 75 дана. Он ће нам омогућити да на једном месту буде све јер сада имамо приручне магацине на четири, пет места, што нам отежава рад. Тај објекат нам је приоритет, а управа ће остати у објекту нове топлане на Градилишту који није предвиђен за канцеларије, али га користимо, што је боље него да негде плаћамо закуп просторија – каже Дишић за ЛН.

Како је раније истицано из “Топлане”, изградња радионице са пратећим садржајима је за предузеће веома битна, а за овај пословни објекат је потребно двадесет милиона динара, 17 из градског буџета за капиталне субвенције, док три даје предузеће. У “Топлани” очекују да ће све тећи по плану и да ће у наредну грејну сезону ући са новом радионицом и магацинским простором.

Иначе, актуелна грејна сезона протиче без проблема, а новина је да од овог октобра “Топлана” брине и о новој котларници у болничком кругу из које се греју Општа болница и Дом здравља “Др Миленко Марин”.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ХУМАНИ ГЕСТ ФУДБАЛЕРА ЛОЗНИЦЕ – Зелено-бели за Кристину

У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ – Озбиљна клиничка слика пацијената

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )