У СУСРЕТ НОВОМ БУЏЕТУ ГРАДА – Дајте предлоге

У СУСРЕТ НОВОМ БУЏЕТУ ГРАДА – Дајте предлоге

Градоначелник Лознице Видоје Петровић упутио је јавни позив грађанима да учествују у планирању градског буџета за наредну годину. Уз истицање да су у Лозници у последње две године покренуте значајне инвестиције и да су резултати ”одговорне политике видљиви на сваком кораку  и у сваком сегменту друштва”,  градоначелник је најавио да ће и буџет за наредну годину имати развојни карактер.


– Буџет града Лознице увек је развојни и пројектно оријентисан, а планирана средства се наменски троше уз домаћински и одговоран однос. Увек  смо били  отворени  за идеје суграђана,  стварајући  чврсто партнерство између приватног, јавног и цивилног сектора у локалној заједници, како бисмо изградили јаку Лозницу, у којој ће свако имати своју шансу и своју будућност. И ове године желимо да и ви учествујете у креирању буџета за 2021. годину и да заједнички наставимо да градимо и радимо за нашу Лозницу, за нашу децу. Желимо да чујемо и ваш глас јер смо сигурни да нам је свима Лозница увек на првом месту – стоји у позиву градоначелника у којем се истиче да ће бити објављени сви  прихваћени  предлози, као и одлуке да ли ће одмах бити увршћени у буџет за наредну годину или ”ће бити стављени у план за пројектовање како би се реализовали у будућности”.

Предлози се могу слати на електронску пошту градске управе projekti@loznica.rs. Иначе, грађани су поред јавног позива упућеног преко медија и са званичног сајта града, о могућности да шаљу предлоге обавештени и преко билборда, а на питање ЛН начелнику градске управе Владимиру Радојчићу зашто уз позив није објављен и предлог нацрта градског буџета он је рекао да су се чекали ”неки параметри са републичког нивоа” и да ће предлог бити доступан јавности почетком наредне седмице.

З. В.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАСЕДАО ГРАДСКИ ШТАБ – Примена нових мера Владе Србија

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Скоро 200 новозаражених

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )