НАГРАДА ЗА ПУ „БАМБИ“ – Најактивнији у раду с децом

НАГРАДА ЗА ПУ „БАМБИ“ – Најактивнији у раду с децом

На недавно завршеној Међународној акцији „Дан интелигенције“, коју организује Менса из Србије у сарадњи са Удружењем „Креативни учитељи“ и Институтом за модерно образовање, лозничка Предшколска установа „Бамби“ добила је награду у категорији најактивнијих школа и вртића.


– Током ове године организовано је 308 догађаја којима се обележавао „Дан интелигенције“, а од пристиглих 280 извештаја о реализованим активностима, стручни жири изабрао је 30 наставника и три школе и вртића. Међу награђенима у категорији најактивнија предшколска установа нашла се и наша са два догађаја – „Баш је лако учити слова овако“ и „Кроз игру је лако наћи решење свако“, у којима је учествовало мало више од стотину деце из вртића „Лане“ са својим васпитачима – каже за ЛН васпитачица и педагошки саветник Оливера Дишић, главни организатор догађаја.

Поред ове награде, запослени у ПУ „Бамби“ добили су и бесплатно учешће на онлајн акредитованом стручном скупу „Решавање проблема стимулација интелектуалног развоја (примери добре праксе)“, који је организован прошле седмице преко ИМО Платформе за учење на даљину. Учешћем на овом стручном скупу васпитачи су могли да виде најбоље наставничке праксе који подстичу интелектуални развој деце и да чују реномиране стручњаке на тему дечје интелигенције.

С.  П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПЕТ ГОДИНА “ЛОЗИЦА” – Рођендан без концерта

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Више од хиљаду активно оболелих

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )