”КОФЕР СЛОВА” 2020 – Туристичкој шест награда

”КОФЕР СЛОВА” 2020 – Туристичкој шест награда

На крушевачком Међународном фестивалу туристичких публикација ”Кофер слова” Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ) учествовала је у шест категорија и у свакој освојила награду.


Прва награда – ”Златни кофер”, припала је ТОГЛ за најоригиналнији сувенир за колекцију сувенира ”Бања Ковиљача у цвећу”, а два ”Сребрна кофера” освојена су за свеобухватни туристички водич Лознице на шест језика и за промо филмове ”Лозница 2020” и ”ЛилаЛо”. Три ”Бронзана кофера” припала су ТОГЛ за календар и рекламне кесе, разгледнице, празничне честитке и позивнице за изложбу.

– Ове године су, због пандемије ковида-19, у првом плану били дигитални комуникациони канали, али без обзира на то, основна делатност ТОГЛ јесте свеобухватна промоција па су и сви други видови промоције изузетно важни. Колекција сувенира ”Бања Ковиљача у цвећу” пријатно је изненадила све госте Бање Ковиљаче који су протеклог лета посетили наш туристички инфо-центар на улазу у бањски парк. Наши промотивни филмови о Лозници и фестивалу ”ЛилЛо” привукли су велику пажњу, као и туристички водичи на шест језика и на српском, на оба писма. Изузетно је важно и како ћемо спаковати сувенире јер је сваки детаљ наша реклама тако да смо урадили и посебне кесе за које смо, такође, награђени. Ми имамо праксу да за празнике припремимо честитке аутентичног дизајна, а ове сезоне урадили смо и нове разгледнице, део са прелепим фотографијама нашег краја, део са графичким илустрацијама, све у складу са захтевима савремених туриста, и оне су прошле заиста запажено. Показало се да се разгледнице још увек радо купују – каже Снежана Перић, директорица ТОГЛ.

Због епидемиолошке ситуације, овогодишњи ”Кофер слова” одржан је онлајн.

Иначе, у Београду је на савској променади у току једномесечна изложба ”Србија, моја дестинација” на којој је Лозница представљена на два паноа. Како каже Перићева, од ове изложбе очекује се много јер ће више од сто хиљада људи проћи поред паноа. Лозница се представља под слоганом ”Лозница –модеран град који чува традицију”.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВО ЗЛАТО ИЗ БИЈЕЉИНЕ – Успех хора Гимназије „Вук Караџић“

БОКС: КУП НАЦИЈА – Растко најбољи боксер турнира

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )