ИЗБОР НАЈБОЉИХ ПРЕДУЗЕТНИЦА У СРБИЈИ – Кандидатуре до краја месеца

ИЗБОР НАЈБОЉИХ ПРЕДУЗЕТНИЦА У СРБИЈИ – Кандидатуре до краја месеца

Успешне пословне жене из целе Србије које су власнице, или имају удела у власништву предузећа, без обзира на врсту делатности, имају прилику да до краја овог месеца конкуришу за престижну награду “Цвет успеха за жену змаја” које ће 14. пут доделити Удружење пословних жена Србије.


– Нарочито нам је стало да у овој изазовној години у којој се сви боримо са кризом коју је донела пандемија ковид -19, одржимо традицију подстицања и афирмације успешних предузетница које показују иновативност, одлучност и креативност у пословању. Током свих ових година показало се да је признање “Цвет успеха за жену змаја” допринело да женски бизниси постану видљивији, а уједно им је давало и “ветар у леђа” јер је, углавном, по први пут неко уочио и похвалио њихов дугогодишњи напоран рад – каже др Сања Поповић Пантић, председница Удружења пословних жена Србије, позивајући све који имају у својој околини  “примере жена “змајева”, да их кандидују или да их подстакну да се пријаве”.

Детаљније информације о конкурсу, упутство и рок за пријављивање, као и конкурсна документација, налазе се на веб сајту  poslovnezene.org.rs.

Иначе, у претходних тринаест година на овакав начин промовисано је више од 470 жена, њих 134 је добило признања “Цвет успеха за жену змаја” за најбољу предузетницу, четири је својевремно проглашено амбасадоркама Европске мреже женског предузетништва, а 11 компанија је награђено у категорији Родно најсензитивнија компанија. Од 2009. године, на предлог Министарства привреде Републике Србије, ова манифестација је и у званичној агенди Глобалне недеље предузетништва коју Европска комисија организује у више од 40 земаља.

Свечана додела награда одржаће се у последњој недељи октобра, а због епидемије цела манифестација биће у виртуелном облику.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СЕДМИЦА ПОД СУНЦЕМ – Од данас све топлије

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Опет више од стотину

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )