АЛСУ – На продају ”Три чесме” и ”Швајцарија”

АЛСУ – На продају ”Три чесме” и ”Швајцарија”

Агенција за лиценцирање стечајних управника заказала је продају дела имовине стечајног дужника Хотелско-туристичког предузећа ‘’Бања Ковиљача’’. На продају јавним надметањем понуђени су ресторан’’Три чесме’’, по почетној цени од 8,6 милиона динара, и млечни ресторан ‘’Швајцарија’’ за 10,8 милиона динара.


Укупна површина објекта ‘’Три чесме’’ је, по налазу проценитеља, око 214 квадратних метара, а објекат има одобрење за употребу, док је површина кафе-посластичарнице ‘’Швајцарија’’ 217 квадрата. Имовина се, како је наведено у огласу, купује у виђеном стању и може се разгледати након откупа продајне документације, најкасније седам дана пре заказане продаје, односно до 23. јула.

Јавно надметање биће одржано 30. јула у 12 часова у Агенцији за лиценцирање стечајних управника, у Београду.

Објекти су били део Хотелско-туристичког предузећа “Бања Ковиљача” у стечају које је у процес приватизације ушло пре 18 година и није имало ниједну аукцију. Од краја јануара 2011. као власник ХТП у Агенцији за привредне регистре уписана је држава Србија. Са блокадом рачуна и без подршке државе, као подржављено предузеће ХТП није могло да се извуче из вишегодишњих проблема, па је 2014. уследио стечај.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРЕДУЗЕЋА И ПРЕДУЗЕТНИЦИ У ДОБА КОРОНЕ – Привреда издржала први удар

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – У округу стотину новозараженихАЦ – У округу стотину новозаражених

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )