ПИТАЛИ СМО НОСИОЦЕ ИЗБОРНИХ ЛИСТА: Зашто да гласамо за вас?

ПИТАЛИ СМО НОСИОЦЕ ИЗБОРНИХ ЛИСТА: Зашто да гласамо за вас?

1. Видоје Петровић, носилац листе “Александар Вучић – за нашу децу”

За Српску напредну странку предстојећи избори су веома важни, како би се потврдила воља грађана да се настави континуитет једине одговорне и државотворне политике која Србију води у бољу и сигурнију будућност. Мислим да ће грађани Лознице знати да оцене све што је урађено у претходном мандату – од доласка две велике светске компаније које ће запослити преко 2.500 грађана, преко историјских улагања у здравство, енергетску инфраструктуру, десетине и десетине километрара нових путева, реконструкцију школа и обданишта, али и предстојећу изгрдању брзе саобраћајнице Лозница-Шабац, модерног фудбалског стадиона, хируршко-гинеколошког блока, постројења за пречишћавање отпадних вода и новог обданишта.

 Лозница је први и једини град у земљи који  спроводи програм повратка  младих стручњака у завичај да у њему граде своју будућност у оквиру пројекта “Лозница најбољима”.  За све ово имамо  огромну подршку  председника Александра Вучића, и сигуран сам да ће грађани Лознице гласати за континуитет политике коју спроводи Српска напредна странка.

Листа Српске напредне странке у Лозници  је диван спој младости и искуства, што свакако охрабрује и улива наду да ћемо у наредном периоду подићи лествицу за још један ниво, како би Лозница још брже ишла напред – јер ми смо људи о којима  дела говоре више од речи.

Позивам све грађане Лознице да на изборе 21. јуна изађу масовно и омогуће наставак  започетих активности на стварању  још бољих услова за живот у  нашој земљи и нашем граду и заокруже број 1 “Александар Вучић – За нашу децу!”


 2Зоран Николић, носилац листе “Др Зоран Николић – Боља Србија”

Изборна листа “Др Зоран Николић – Боља Србија” на предстојећим локалним изборима у Лозници наступа под редним бројем 2. Наступамо у сарадњи са Руском странком која има представнике на листи. Једина смо листа коју носи Лозничанин Др Зоран Николић за разлику од осталих чије листе носе републички лидери. Слоган наше листе је “За бољу Лозницу” јер ми заиста можемо од Лознице да направимо боље место за живот свих нас. Имамо искуства и знања, резултати су иза нас оличени у лику и делу др Зорана Николића а пројекти и нове идеје испред нас захваљујући младима са којима се наша листа поноси. Ако нам грађани Лознице дају своје поверење, трудићемо се да трошење средстава из буџета буде транспарентно, да изједначимо домаћег и страног инвеститора, отворимо посебно одељење за пољопривреду, шалтере за пензионере, старт-ап за младе предузетнике итд… Нама није циљ улазак у скупштину због стицања личне користи јер се др Зоран Николић доказао до сада кроз свој стручни рад. Порука грађанима Лознице била би – гласајте за изборну листу ”Др Зоран Николић – Боља Србија” под редним бројем 2 јер ми смо једни од вас и као такви најбоље знамо какви проблеми муче наше комшије, грађане Лознице и као остварени људи трудићемо се да решавамо проблеме знањем и искуством.


3. Ненад Самарџић, носилац листе“Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”

Српска радикална странка је доследна и увек уз своје грађане. Наши циљеви су:

– стварање повољнијег пословног амбијента,

– већа улагања у развој пољопривреде,

– спречавање корупције,

– заустављање одлива младих,

– отварање радних места за младе и особе са инвалидитетом,

– издвајање подстицајних новчаних средстава за младе брачне парове и новорођену децу,

– унапређење и проширење постојећих туристичких капацитета,

– изградња нових спортских терена,

– изградња дома за стара лица,

– изградња нове путне инфраструктуре,

– изградња нове водоводне и канализационе инфраструктуре,

– изградња јавне гараже.

Доследно, заокружи број 3.


4. Иван Горданић, носилац листе“Ивица Дачић – СПС – ЈС – Драган Марковић Палма”

Социјалистичка партија Лознице је у континуитету у градској власти пуних 16 година, што јасно говори да смо поуздан и озбиљан фактор на политичкој сцени. Поносни смо на резултате које наш град има. У те резултате уградили смо политичке идеје и енергију наших најбољих кадрова. Потпуно подржавамо даљи привредни и комунални развој града, довођење инвеститора, ново запошљавање и развој свих видова друштвене надградње.

У тој причи, ми социјалисти, не заборављамо обичног човека. Wему морамо омогућити да боље живи од свог рада, социјално и пензионо заштићен, да школује своју децу сходно њиховим потребама и сопственим могућностима, да се лечи у лозничком здравственом центру са најмодернијом опремом (скенер и магнетна резонанца). За правилан развој деце треба градити обданишта и на сеоском подручју, спортске терене и бесплатну спортску обуку за бављење спортом. Сматрамо да се из градског буџета могу финансирати асфалтирања преосталих макадамских путева и без учешћа грађана. Наша обавеза је да помажемо социјално угрожена и остарела лица кроз изградњу геронтолошког центра.

Гласајте СПС. Ми вас никада нисмо изневерили.


5. Драган Пајић, носилац листе Група Грађана “Смело за Лозницу – Драган Пајић”

Наша група грађана је препозната од многих као једина права опозиција, нисмо желели да бојкотујемо ове изборе  на локалном нивоу, нити да се кријемо иза неких партија. Јасно смо истакли циљеве и правац у којем желимо да се креће наша Лозница. Примили смо широких руку сваког ко је показао жељу за променом. Прилазили су нам људи различитих година, професија,  животних опредељења али са заједничком жељом да се ова власт која незадрживо води овај град у погрешном правцу промени. Наша листа са којом смо ми изашли пред бираче на овим изборима је далеко најбоља и то не зато сто је наша него зато сто је сачињена од најбољих и најспособнијих људи. Qуди који су ве доказали своју способност, људи који нису из интереса или под примором одлучили да стану именом и презименом на ту листу него зато сто су осетили потребу да заштите овај град. Нажалост, сви знамо како се спроводе изборни процеси у Лозници. Зато није довољно имати најбоље кандидате, него се мора учинити и напор више. Потребно је да сви ми подсетимо наше рођаке, пријатеље и комшије да постоји “Смело” и да је за промену потребан резултат  до којег ће доћи само ако у недељу 21-ог заокруже број 5. Група Грађана- Смело за Лозницу -Драган Пајић. И на крају желео бих само да вам кажем да “Смело” није само назив наше групе. Смело је начин на који ћемо  изаћи у недељу 21. јуна и закружити број 5. Зато јер је одличан 5  је оцена коју наш град заслужује а не недовољан 1!

Зато Смело до победе!


6. Др мед. Милорад Вучићевић, носилац листе ГГ “Српска десница – за домаћинску Лозницу”

Српска десница настала је сабирањем више родољубивих и националних удружења која се залажу за саборност српског народа, заштиту патријархалног друштва, неговање породице као основне ћелије  здравог друштва, очувања православне вере и симбола националног идентитета. Залагаћемо се да сачувамо од заборава оно што је за време комунизма избрисано из наше славне историје развијањем културе сећања. Прошле године основали смо Општински одбор Српске деснице у Лозници и за кратако време успели да створимо завидну инфраструктуру и обезбедимо учешће на предстојећим локалним изборима. У нашу политичку организацију учланили су се људи јасних и идентичних  политичких ставова који желе да се настави даљи и убрзан развој Лознице на путу да постане савремен град, да у њој људи желе да живе и виде свој просперитет. Наши приоритети ће бити: запошљавање већег броја  људи са акцентом на младе  почев од оних са високом и средњом стручном спремом, занатлијама па све до обичних радника; јачање пољопривреде као једног од стубова националне економије; материјално стимулисање младих брачних парова, повећање наталитета и подизање еколошке свести; остваривање права радника и јачање синдиката; повећавање издвајања за образовање и културу; стимулисање спорта међу школском омладином.

Увек ћемо тражити од власти да речи буду поткрепљене делима.


7. Младен Костадиновић, носилац листе“Метла 2020”

Жеља нам је да се створе што бољи услови за останак младих у Лозници. Залажемо се за оснивање савета за породицу унутар Градске управе, као и за оснивање фонда за подршку породици и лечењу тешко оболеле деце. Залажемо се да помоћник градоначелника долази из редова угледних привредника. Да се послови у Лозници дају лозничким фирмама и инвеститорима. Када је култура у питању, главни циљ је повратак младих образованих људи који су се школовали и радили ван граница Републике Србије, као и упоран рад да Лозница постане универзитетски град.

Посебну пажњу посвећујемо спровођењу стратегије социјалног положаја и запошљавања особа са инвалидитетом. Залажемо се за једнаке могућности приликом запошљавања особа са инвалидитетом и укидање дискриминације.

Залажемо се за већа издвајања из буџета Града када је спорт у питању, са акцентом на школе спорта и најмлађе. Град треба да обезбеди бесплатне термине за тренинге најмлађих селекција, спортску опрему и реквизите.

Позивамо наше суграђане да 21. јуна дају подршку, младим, енергичним политички неистрошеним људима који имају конкретан програм за Лозницу, град младих!


8Драган Бошковић, носилац листе“Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници”

Економски патриотизам је једини пут привредног опоравка наше земље. Домаћа привреда и село су покретачи свеукупног развоја Србије. Улагање у знање је приоритет у борби против одлива становништва. Породица је темељ друштва и императив опстанка Србије.

Српски културни простор је највећа спона српског народа у матици и расејању. Модерна, јака и безбедна држава је гарант мира и стабилности у Србији и региону.

Поносна и целовита Србија која доследно штити неповредивост државних граница и неотуђивост Косова и Метохије, представља најважнији државни и национални интерес.


ПРОЧИТАЈТЕ И…

КРАЈ КАМПАЊЕ – Од поноћи изборна тишина

НА ПОСЛАНИЧКИМ ЛИСТАМА – Из Лознице 20 кандидата

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )