ГРАДСКО ВЕЋЕ – Олакшице за привреднике

ГРАДСКО ВЕЋЕ – Олакшице за привреднике

На иницијативу градоначелника Видоја Петровића, Градско веће је донело мере подршке предузетницима и привредним друштвима којима је  актима Владе Републике Србије било забрањено обављање редовне делатности у време трајања ванредног стања, односно, од 16. марта до 7. маја 2020. године – саопштено је након седнице Градског већа.


Том одлуком омогућене су финансијске олакшице које ће допринети поновном успостављању пословне стабилности кроз ослобађање од плаћања обавеза по основу локалне комуналне таксе за истицање фирме на пословном простору, ослобађање од плаћања обавеза за заузеће јавне површине, закупа пословног простора у својини Града Лознице,  плаћања обавеза грејања и накнада за изношење и депоновање отпада.

Како се наводи у саопштењу, у случају да је неки привредни субјект већ платио те обавезе,  средства ће бити пренета за измирење будућих задужења по истом основу.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОТВОРЕН ГРАДСКИ БАЗЕН – Киша покварила први дан

ПОПЛАВЕ У ВОЋЊАКУ И ТРШИЋУ – Сабориште и куће под водом

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )