СРПСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ – Вратити Скупштину народу

СРПСКА СТРАНКА ЗАВЕТНИЦИ ПРЕДАЛА ИЗБОРНУ ЛИСТУ – Вратити Скупштину народу

Изборну листу ”Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници”, са двадесет и једним кандидатом за одборнике Скупштине града, синоћ (5. јун), нешто после десет сати предала је Српска странка Заветници. Носилац листе Драган Бошковић, члан Извршног одбора Главног одбора странке, каже да се надају завидном резултату и уласку у Скупштину како би се, заједно са другим одборницима, залагали за побољшање квалитета живота грађана Лознице.


– Ми ћемо похвалити оно што је добро и радити да буде још боље, а критиковати оно што је лоше и заједно са другима покушавати да то исправимо на добробит целокупне заједнице. Желимо да вратимо Скупштину народу,  зато на листи имамо кандидате разних профила, и верујемо да ћемо на прави начин представљати наш програм – рекао је Бошковић.

На листи Заветника за посланике Народне скупштине Србије, поред Бошковића на седмом месту, налази се још шест Лозничана – Милорад Максимовић на 77. месту, Горан Васиљевић на 94, Драган Ромић на 116, Бојана Тимотић на 128, Јасмина Бојић на 160, и  Сунчица Васиљевић на163. месту.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ТОПАО ДАН – У Бањи турнир за Немању

ФУДБАЛ: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ – Лозници победнички пехар

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )