IN MEMORIAM – Сахрањен Баја Ђелић

IN MEMORIAM – Сахрањен Баја Ђелић

Данас (6. јун) је на муслимаснком гробљу у Лозници сахрањен Баја Ђелић (61), дугогодишњи добровољни давалац крви, познати хуманитарац, музичар и бајкер. Поред породице и бројних пријатеља, на последњи пут су га испратили другари из Мото-клуба „Блек драгонс“, који су организовали почасну вожњу  од куће до вечног почивалишта, као и колеге из других градова Србије и Босне и Херцеговине. Ђелић је био познат у региону по великом броју пријатеља и хиљадама пређених километара на свом „харли дејвидсон“ мотору, од Пуле до Струмице, Осијека, Апатина, Тузле, Требиња и Подгорице, где се увек с поносом представљао као „слободни бајкер“ из Лознице.

Био је поштован и међу колегама музичарима, а озвучавао је неке од највећих концерата популарних естрадних имена. Баја Ђелић је подржавао све хуманитарне акције, културне програме и градске манифестације, а о његовим путовањима често су објављиване репортаже у новинама.

Преминуо је 5. јуна, после краће и тешке болести.

ЛН

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )