ПОСЛЕ ДВА МЕСЕЦА – Проглашена листа „Смело за Лозницу“

ПОСЛЕ ДВА МЕСЕЦА – Проглашена листа „Смело за Лозницу“

Градска изборна комисија данас (15. маја) је донела решење о проглашењу изборне листе кандидата за одборнике Скупштине града Лознице под називом „Група грађана – Смело за Лозницу – Драган Пајић“, коју је за изборе расписане за 21. јун ове године, поднела Група грађана ”Смело за Лозницу”.

У образложењу решења се наводи да је ова група грађана 16. марта у 20.01 час поднела изборну листу кандидата за одборнике у локалном парламенту и да је на седници одржаној 12. маја, пошто је решењем утврђен наставак спровођења изборних радњи у поступку избора за одборнике, а након прекида услед проглашења ванредног стања, Градска изборна комисија разматрала изборну листу и приложену документацију, сходно Закону о локалним изборима. Тада су уочени недостаци чије отклањање је наложено подносиоцу изборне листе који је јутрос  доставио недостајућу документацију. Након тога Градска изборна комисија је утврдила да је подносилац изборне листе у законском року отклонио уочени недостатак.

Група грађана ”Смело за Лозницу” поднела је изборну листу са 40 кандидата за одборнике Скупштине града Лознице.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Позитивни у Лозници и Крупњу

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА У ШАПЦУ – Пронађене пушке и бајонети

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )