АПЕЛ ГРАДСКОГ ШТАБА – Држимо прописано растојање

АПЕЛ ГРАДСКОГ ШТАБА – Држимо прописано растојање

Градски штаб за ванредне ситуације огласио се данас (16. април) апелом да приликом чекања у редовима грађани поштују прописано растојање како у продајном тако и сваком другом објекту. Подсећају да је у таквим ситуацијама обавезно носити маску, а по могућству и заштитне рукавице.

Поводом наступајућих васкршњих празника и трајања забране кретања, очекивано је да ће већи број грађана имати потребу да оде у банке и пошту, због снабдевања у продавнице, па се могу очекивати гужве пред продајним и другим објектима у граду. Из Штаба подсећају да се епидемија корона вируса налази у максимуму и мада ће бити примењене све превентивне мере и дезинфиковани сви прилази, банкомати, банке, поште и друге јавне површине, од посебног значаја је ових и наредних дана да се ‘’сви придржавамо прописаних мера’’.

Штаб Лозничанима жели да празник проведу у ‘’здрављу, радости и миру и покажу максималну одговорност према себи и ближњима у наредним данима’’, стоји на крају саопштења.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРОГРАМИ НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ – Шанса за око две хиљаде незапослених

У ВРЕМЕ КОРОНЕ – Земља мора бити посејана

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )