ГРАДСКИ ШТАБ – Апел

ГРАДСКИ ШТАБ – Апел

Налазимо се у периоду када је епидемија ковид – 19 на свом врхунцу који ће, према изјавама стручњака, трајати наредних десетак дана. Реална је опасност од појаве повећаног броја случајева обољевања. Грађане Лозница не треба да завара мали број случајева, пошто се ситуација увек може у врло кратком времену променити, саопштио је Градски штаб за ванредне ситуације обраћајући се данас (9.април). Лозничанима.

Од највећег је значаја да се у наредним данима строго придржавамо мера које је држава прописала. Апелујемо на све грађане да своје кретање и боравак на отвореном простору сведу на најмању могућу меру, да избегавају окупљања како на јавном месту тако и у својим домовима и поштују прописано растојање када стоје у реду у продавници и другим јавним објектима. Апелујемо на грађане да се придржавају мера личне заштите, да носе маску и рукавице увек кад постоји и најмања шанса да могу доћи у контакт и одржавају личну хигијену.

Поштовани грађани, до сада сте показали висок степен одговорности. Потребно је да и даље останете солидарни и одговорни и да заједнички издржимо период пред нама како би последице епидемије биле што је могуће мање, поручују из Штаба.

Градски штаб за ванредне ситуације града Лознице изражава захвалност свим институцијама: здравству, полицији, војсци, привредним и другим организацијама и  волонтерима на одговорном односу и разумевању за насталу ситуацију и њиховој спремности да дају свој допринос, стоји на крају саопштења.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

БОЈ НА ЧОКЕШИНИ – Први пут без церемоније обележавања

ПРОМЕНА РАДНОГ ВРЕМЕНА ”ЕУРОПРОМА” – Сутра за најстарије

 

                                            

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )