ЛОКАЛНА ПОРЕСКА АДМИНИСТРАЦИЈА – Без принудне наплате дуга

ЛОКАЛНА ПОРЕСКА АДМИНИСТРАЦИЈА – Без принудне наплате дуга

Поводом решења о пореском задужењу за 2020. годину која су добијена или ће у наредном периоду стићи, из Локалне пореске администрације (ЛПА) саопштили су да за време ванредног стања ЛПА неће по службеној дужности поништавати споразуме (репрограме) односно укидати решења о одлагању плаћања пореског дуга, нити ће покретати поступак принудне наплате. Такође,  обвезницима – правним лицима, предузетницима, пољопривредницима и физичким лицима на износ неплаћеног пореза из ранијег периода, као и по основу пореских решења за 2020. годину зарачунаваће камату у вишеструко умањеном износу који је одређен владином Уредбом о пореским мерама за време ванредног стања ради ублажавања економских последица насталих услед болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2:

Додатна обавештења и информације грађани могу добити на бројеве телефона: 015/898-400 и 015/898-401, саопштено је данас из градске управе.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КАКО ЈЕ БИТИ: ЛЕКАР ХИТНЕ ПОМОЋИ – Љубав неутралише све што је лоше

НА ДЕПОНИЈИ У КАРАКАЈУ – Пожар још није сасвим угашен

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )