ТОКОМ 40 САТИ ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА – Лозничани били дисциплиновани

ТОКОМ 40 САТИ ЗАБРАНЕ КРЕТАЊА – Лозничани били дисциплиновани

На подручју Мачванског округа, који покрива Полицијске управа у Шапцу, током протеклог викенда, од петка до понедељка, полиција је контролисала више од 500 особа, а од тог броја само њих пет из Лознице добило је одговарајуће прекршајне или кривичне пријаве.

Од суботе, у један поподне, до недеље у поноћ, на подручју Лознице извршено је више од 70 контрола и, како сазнајемо, ниједна особа није затечена без одговарајуће дозволе за кретање током полицијског часа. Реч је, углавном, о медицинском особљу и другим радницима који имају одобрење за кретања. Током четрдесет сати забране кретања, Лозничани су показали висок ниво дисциплине а из полиције апелују да се грађани и даље придржавају прописа током ванредног стања и поштују издате мере о самоизолацији и ограниченом кретању.

Како је рекао министар полиције Ненад Стефановић, гостујући у јутарњем програму РТС-а, викенд је протекао углавном мирно. Најмање људи који су кршили мере ограничења кретања током полицијског часа било је у Краљеву и Сомбору, док су Београд, Нови Сад, Сремска Митровица и Кикинда били међу најнедисциплинованијима. Од суботе до понедељка у пет ујутро било је око 700 особа које су кршиле мере и којима су писане прекршајне и кривичне пријаве, рекао је Стефановић.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НЕМАЊА МАКСИМОВИЋ ЗА ЛН ИЗ МАДРИДА – Када чуваш себе, чуваш и друге

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ – Самоизолација за још 23 особе

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )