У ДАНИМА ПАНДЕМИЈЕ – Брига о станарима зграда

У ДАНИМА ПАНДЕМИЈЕ – Брига о станарима зграда

Јелена Ајдуковић је професионална управница у 20 стамбених зграда са 570 станова, док је у згради у којој живи управница из редова станара. Ових дана је у сарадњи са “Еко-тимом” организовала дезинфекцију заједничких делова зграда за које је задужена, при чему станари нису морали да дају додатни новац.

– За дезинфекцију зграда и набавку концентрованог хлора и алкохола који ће се, док траје пандемија, користити за чишћење зграда два до три пута седмично, искоришћена су средства са рачуна за текуће одржавање стамбених заједница. Истовремено, “Капитал градња”, чији сам власник и која је организатор професионалног управљања у зградама, обезбедила је из својих средстава  200 заштитних маски и 300 рукавица за станаре старије од 65 година – каже Јелена Ајдуковић.

За најстарије станаре зграда у којима је управница Јелена свакодневно иде и у куповину основних животних намирница и лекова и свега другог што им је потребно како би били обезбеђени док трају превентивне мере забране излажења из станова.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЛОЗНИЧАНИН ЧЕКА ЕВАКУАЦИЈУ – Спасавање студента Мирослава

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Поштар ће донети пензију

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )