НСЗ, ФИЛИЈАЛА ЛОЗНИЦА – Рад са странкама електронским путем

НСЗ, ФИЛИЈАЛА ЛОЗНИЦА – Рад са странкама електронским путем

Док траје пандемија вируса ковид-19 Национална служба за запошљавање (НСЗ)  са странкама ће радити електронским путем. То се односи на лица која подносе прву пријаву на евиденцију, за подношење захтева за остваривање права на новчану накнаду за случај незапослености, достављање уверења о статусу лица на евиденцији, а такође, електронским путем се могу подносити и захтеви, пријаве по расписаним јавним позивима, конкурсима… Детаљне информације биће доступне на интернет порталу НСЗ www.nsz.gov.rs.

Сви обрасци које је потребно доставити налаазе се на сајту НСЗ, опција документи, а потом обрасци. Прибављање и допуна документације обављаће се, такође, електронским путем. Заинтересованима за програм самозапошљавања, као и онима који су већ поднели захтев за учешће у овом програму, доставиће се електронским путем презентација обуке “Пут до успешног предузетника”.  Послодавцима код којих ће, због ванредног стања, доћи до прекида реализације програма, прекид ће се третирати као одлагање извршења уговорних обавеза.

Пријаве, уверења, захтеве и сва остала документа странке могу доставити на е-маил адресу: pisarnica.loznica@nsz.gov.rs.

Све  информације  заинтересовани  могу добити на телефон 015/879-700 од 8 до 14 и 30.

За пријаву на евиденцију и издавање уверења број телефона је 015/879-710, е-пошта: zoran.milovanovic@nsz.gov.rs, а за новчану накнаду и радне дозволе 015/879-714, е-пошта: branko.lukic@nsz.gov.rs.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ГРАДСКИ ШТАБ – Саветовалишта за грађане

ЗА ВРЕМЕ КУЋНЕ ИЗОЛАЦИЈЕ – Путовање на странама књига

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )