У „ПАРКИНГ СЕРВИCУ“ – Наплата паркинга само СМС-ом

У „ПАРКИНГ СЕРВИCУ“ – Наплата паркинга само СМС-ом

Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис“ током ванредног стања обавља редовно послове из своје надлежности, али су просторије предузећа затворене за рад са странкама. Комуникација са корисницима обавља се путем мејла parkserv@mts.rs и телефона број 015/877-537, 015/874-461, док се плаћање паркинг-места може обавити само путем СМС-а. Претплатничке и станарске (месечне) карте могу се уплатити такође само електронским путем.

– Наши контролори обављају свој посао на терену, проверавају да ли је уплаћена надокнада за паркирање, али је радно време скраћено тако да се контрола уместо до 21 сат, обавља од седам до 16, а суботом до 14 сати. Овај режим рада важиће током ванредног стања и за сада корисници могу да уплате паркинг само електронским путем јер смо благајну такође затворили. Није могуће карту купити ни у киоску јер смо желели да избегнемо било какав контакт с корисницима – каже директор предузећа Жељко Радовић.

Он додаје да сви паркинг-сервиси у Србији раде на сличан начин, осим у Ваљеву, где су пре пар дана престали да наплаћују паркирање, док у Обреновцу ради и благајна.

– По препоруци Градског штаба за ванредне ситуације, ми смо затворили благајну, како бисмо заштитили раднике од контакта с корисницима. Контролори на терену ни до сада нису наплаћивали паркирање, већ су само путем апарата пратили ко је платио карту тако да ни они немају директан контакт с грађанима. О свим евентуалним променама у нашем раду одлуку ће донети Градски штаб – поручује Радовић.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЈАСМИНА РЕШИЛА ДА ПОМОГНЕ – Шије маске суграђанима

ГЕСТ ПРОФЕСОРА КЕРКЕЗА – За Лозницу и хотел и поликлиника

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )