НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ – Обустављен рад са странкама

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ – Обустављен рад са странкама

Због увођења ванредног стања из Националне службе за запошљавање обавештавају да од данас (17. март) у свим филијалама обустављају непосредан рад са странкама. То подразумева да незапослена лица неће морати да се пријављују на евиденцију нити ће се евидентирати обавезно лично јављање тражиоца запослења.

– Молимо све послодавце који подносе захтев за издавање или продужење радне дозволе да га упуте електронским путем на мејл адресе филијала, у складу са обавештењем које се налази на веб сајту Националне службе за запошљавање у одељку „документи – дозволе за рад“. Такође, молимо све клијенте да користе алтернативне облике комуникације – телефон, мејл и друго – наводи се у саопштењу.

Контакт телефони и мејл адресе путем којих заинтересована лица могу добити све потребне информације у вези са радом филијала Националне службе налазе се на интернет страници НСЗ www.nsz.gov.rs и на улазним вратима филијала. О свим променама режима рада са странкама, јавност ће бити благовремено информисана.  

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗБОГ КОРОНЕ – Без венчања у ресторанима

УЛИЦА ЗА ДВОДЕЦЕНИЈСКОГ ПРЕДСЕДНИКА – Лозница се сетила Владимира Филиповића

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )