МУП СРБИЈЕ – Конкурс за ватрогасце

МУП СРБИЈЕ – Конкурс за ватрогасце

Заинтересовани за основну обуку припадника ватрогасно-спасилачких јединица могу се пријавити на конкурс Министарства унутрашњих послова отворен до 20. марта. На обуку ће бити примљено 200 кандидата, држављана Србије, старих између 19 и 30 година, који на територији организационе јединице за коју је расписан конкурс имају пребивалиште најмање годину дана. Кандидати морају имати завршену средњу школу и испуњавати посебне услове здравствене, психофизичке и базичномоторичке способности. Не смеју постојати безбедносне сметње за заснивање радног односа у МУП-у, а кандидати треба да поседују и возачку дозволу за управљање моторним возилом ”Ц” категорије. На конкурс се могу пријавити и они који нису положили возачки испит ”Ц” категорије, али поседују дозволу за ”Б” категорију, уз обавезу да га положе у року од годину и по дана од завршетка основне обуке за ватрогасце-спасиоце.

Пријава на конкурс подноси се, уз комплетну документацију, полицијској станици у месту пребивалишта. Текст и детаљнији услови конкурса могу се наћи на сајтовима Министарства унутрашњих послова www.муп.гов.рс  и Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

Последњи дан за подношење пријава је 20. март.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КОРОНАВИРУС – Лозничанка није заражена

У ЛОЗНИЦИ – Складиштио нафтне деривате

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )