ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Проблеми са расветом у 1300 каплара

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Проблеми са расветом у 1300 каплара

Наш читалаца указао је на проблем уличне расвете у Улици 1300 каплара у Клупцима. Како тврди, квар је пријављиван више пута, од ’’седам бандера – једна сијалица жижи, друга трепери, трећа ради када се шутне бандера и то је, каже, тако већ годинама.

У КЈП ’’Наш дом’’ кажу да су због неквалитетне испоруке сијалица у одређеним временским интервалима долазили у проблем да поставе нове, а када то учине, оне раде  два, три дана па ’’цркну’’.

– Град нам је набавио сијалице и оформили смо још једну електричарску екипу која иде да поправља уличну расвету. За десетак дана сви радови по налозима које имамо из ЈП ’’Лозница развој’’ биће завршени тако да ћемо имати само интервенције од данас за сутра. То значи да ћемо ући и у ту улицу, а претпостављам да је неко пријавио проблем и да се она налази на списку за мењање сијалица. Тако ће бити осим тамо где постоји негде неки већи проблеми техничке природе  као у неким сеоским МЗ где је улична расвета постављена пре 20, 30 година па је дошло до рушења стубова и слично. На таквим местима мора бити урађена комплетна реконструкција нисконапонске мреже што подразумева расецања растиња, дрвећа и ту ће, можда, бити мало проблема. Имамо три електричара, две екипе иду на терен у различита места, а пошто имамо око 350 трафо-станица и увек се деси да ујутру не раде две, три, па главни лектричар мора одлазити до њих да их укључује. Иначе, добили смо 600 сијалица, јуче смо били у Новом Селу где смо порменили четрдесетак и са тим послом настављамо – рекао је јуче (3. март) Јанко Алексић, директор КЈП ’’Наш дом’’ за портал ЛН.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Планирано сређивање школског парка

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Однето смеће са Гушавца

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )