ТОГЛ САЈАМ ТУРИЗМА У СОФИЈИ – Очекују се Бугари

ТОГЛ САЈАМ ТУРИЗМА У СОФИЈИ – Очекују се Бугари

На Међународном сајму туризма ”Холидеј и спа експо 2020”, одржаном у Софији, Бугарска, крајем прошле седмице наступила је и Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ). Било је то прво представљање ТОГЛ на овом сајму, а директорица Снежана Перић каже да је наступ био веома запажен и успешан.

– Први пут смо представили туристичку понуду нашег краја овом делу европског тржишта, а како је наш наступ привукао пажњу посетилаца, очекујемо и већи број туриста из Бугарске и околних земаља. Амбасадор Србије у Бугарској др Жељко Јовић посетио је наш штанд, а обавили смо и велики број разговора са потенцијалним пословним партнерима. Посебно је битно то што смо успоставили контакт са Бајком Бајковим, власником путничке агенције ”Бохемија”, највећим туроператером у Бугарској. На скупу који је он приредио за око 150 туристичких агенција и представника медија имали смо прилику да их све поздравимо и позовемо на сарадњу – каже Перићева.

Штанд ТОГЛ налазио се на простору Туристичке организације Србије у Интер експо центру, где је сајам и одржан.

Н. Т.

Фото: Туристичка организација града Лознице

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЈП “ЛОЗНИЦА РАЗВОЈ” У 2020 – У саобраћајнице 400 милиона динара

КАРАТЕ – Медаље са ”Валентинова 2020”

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )