ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Однето смеће са Гушавца

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Однето смеће са Гушавца

Радници КЈП „Наш дом“ јуче (12. фебруар) су брзо реаговали и одмах уклонили дивљу депонију која је створена на завршетку Улице Вука Караџића, двадесет метара од извора Гушавац, на шта су тог дана указали читаоци и о чему је писано на порталу ЛН у рубрици „Да питамо заједно“. Поред пута дуже време стоји расходован камион у чију приколицу су грађани убацивали смеће, а гомиле пепела и црних кеса пуних отпада било је и око запуштеног возила. На наше питање да ли постоји план о постављању контејнера на овом месту одговор је дао Јанко Алексић, директор комуналног предузећа, потврдивши да је о овом проблему обавештен и да ће све брзо бити решено.

– Смеће и гомилу пепела смо уклонили, простор око камиона је очишћен, али контејнер нећемо још увек постављати. Проблем је у томе што несавесни грађани овде одлажу шљаку и ужарен пепео што би уништило контејнер, које, иначе, из истих разлога мењамо скоро сваки други дан на више места у граду. Оно што смо приметили то је да из правца Воћњака долазе возила из којих се често избацује и отпад животињског порекла – објаснио је Алексић.

Како је додао, контејнер ће свакако бити постављен крај зајачког пута, али се нада да ће и грађани променити своје лоше навике и да ће у њих одлагати само комунални отпад.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Однето смеће са Гушавца

ДА ПИТАМО ЗАЈЕДНО – Рупа чека мајсторе

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )