У РУЊАНИМА – Асфалт на скоро три километра пута

У РУЊАНИМА – Асфалт на скоро три километра пута

На деоници од Клубаца до Поповог раскршћа дугачкој 2,8 километара завршено је асфалтирање. Ширина саобраћајнице је пет и по метара, а њену обнову жељно су ишчекивали мештани Руњана, али и бројних околних  и села горњег Јадра.

Наредне године биће урађен наставак пута до Липнице што ће омогућити да мештани Козјака, Липничког Шора, Горњег Добрића као и Јадранске Лешнице, Јошеве и Милине путују овом важном саобраћајницом на којој више нема ударних рупа и закрпа. Радове на деоници од 2,8 километара финансирала је Влада Србије преко ресорног министрства, односно ЈП “Путеви Србије”, док је из градског буџета издвојено 18 милиона за деоницу Попово раскршће-Брадић урађену у претходних месец дана.

Иначе, из локалне самоуправе најављују да ће са првим лепим данима наредне године наставити радове на саобраћајницама у сеоским месним заједницама јер је циљ да за највише две године сви категорисани путеви буду асфалтирани.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАСТАВЉА СЕ ЕКИПНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У БОКСУ – Лозничани најављују победу у Нишу

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДАРКА НЕСТОРОВИЋА У БИБЛИОТЕЦИ – Две деценије дириговања

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )