НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ – И булевар чека украсе

НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ – И булевар чека украсе

Лозничани ће и 2020. дочекати са новогодишњом расветом, а кићење је почело прошле седмице. Према незваничним информацијама, као и претходних година биће украшене централне градске улице и шеталиште.

Свечарско рухо красиће Цвијићеву, односно шеталиште, улице Владе Зечевића, Пашићеву, Карађорђеву до Мераје, Светога Саве и централни градски трг где ће поново бити смештен Снешко Белић. Новогодишње јелке треба да буду постављене, као и пре, на шеталишту код Вуковог дома културе и у близини поште. Постоји могућност, сазнајемо, да се набави и нова новогодишња расвета која ће бити постављена у недавно реконструисаном Булевару Доситеја Обрадовића и на новом кружном току код ЕД Лозница.

ЈП “Лозница развој” лани је зановило новогодишњу расвету на шта је утрошено 420 хиљада динара за куповину нових пахуља како би биле замењене старе, али и проширена зона украшавања. Оне су биле постављене у Улици Светога Саве, а део нове  расвете за појачано украшавање Бање Ковиљаче и парка у Лешници. Хоће ли до краја године новогодишња расвета стићи у још неки део града, видећемо наредних дана, углавном 2020. је пред вратима.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПЉАЧКА ПОШТЕ У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Разбојници однели велики плен

У БУЛЕВАР – Стигли нови семафори

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )