ОПРЕЗНО СА “НАГРАДАМА” – Три златна прстена за масажер

ОПРЕЗНО СА “НАГРАДАМА” – Три златна прстена за масажер

Иако се недавно у неким медијима појавила информација да и на подручју Лознице и околине делују крадљивци који нуде бесплатну масажу, а потом покраду кориснике услуге, Полицијска управа у Шапцу то не може да потврди. На захтев Лозничких новости из ПУ Шабац доставили су нам информацију у којој се наводи да је ове године забележен само један такав случај и то у Крупњу.

 – Припадницима Полицијске станице у Крупњу у марту је пријављено да су две непознате особе дошле у стан једне Крупањке представљајући се као раднице фирме из Чачка која се бави продајом масажера. Жени су рекли да је извучена као добитница бесплатне масаже у наградној игри. Она их је пустила у стан, а након масаже, украле су јој три златна прстена и три златна привеска – стоји у информацији добијеној од ПУ Шабац.

Наводи се и да су полицајци одмах по пријави дошли до зграде оштећене и обавили разговор са њом и осталим станарима који су рекли да су исте жене и њима нудиле масажу, али да понуду нису прихватили.

Полиција је о догађају обавестила Основно јавно тужилаштво у Лозници и, како стоји у информацији, интензивно трага за починиоцима.

Ово је једини овакав случај који је од почетка године пријављен полицији на подручју Лознице, Крупња, Малог Зворника и Љубовије.

То, свакако, не значи да не треба бити обазрив јер нам је више читалаца потврдило да је недавно примило позиве на фиксни телефон током којих женски глас веома културно нуди услугу бесплатне масаже, преко одеће, у кућним условима.

Н.Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ШТРАЈК У ПОШТАМА – Не ради пошта у Лозници

БЕЗБЕДНОСТ У ШКОЛАМА – Закључати врата у току наставе?

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )