НА ИЗЛОЖБИ СУВЕНИРА У ЛЕСКОВЦУ – Туристичкој организацији Лознице две награде

НА ИЗЛОЖБИ СУВЕНИРА У ЛЕСКОВЦУ – Туристичкој организацији Лознице две награде

Међународна изложба сувенира и туристичких публикација у Лесковцу одржана је крајем прошле седмице 12. пут уз учешће више од 40 туристичких организација из Србије и иностранства, а посетиоцима се представила и Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ). Наступ Лозничана био је веома запажен, кажу у ТОГЛ, а то потврђује и освајање две награде – друго место у категорији употребни предмет – сувенир и треће у категорији видео-публикација – туристички промотивни филм.

ТОГЛ се на овој изложби представила колекцијом сувенира ’’ЛилаЛо’’, а највећу пажњу привукли су чоколада и слатко ’’ЛилаЛо’’. Поред та два јестива сувенира посетиоцима се изузетно допала и ручно прављена мала лила. Промотивни видео за фестивал ЛилаЛо, као и анимације ’’ЛилаЛо’’ и ’’туристички потенцијали града Лознице’’ такође су изузетно добро прихваћени.

Подсетимо, ТОГЛ је награде освојила и на октобарском Фестивалу туристичких публикација у Крушевцу. Тада су ’’ЛилаЛо’’ чоколада и слатко, као и мала лила награђени ’’Залтним кофером’’, сребрни је припао сајту Туристичке организације, а бронзани туристичком водичу на киеском језику.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПЛАН ЈАВНОГ ЗДРАВЉА ЛОЗНИЦЕ – Ускоро и на сајту Града

ПОТПИСАН УГОВОР – Брзи пут Лозница-Шабац до краја 2023.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )