У ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС У ЛОЗНИЦИ – Обележили  крсну славу

У ГРАДСКОМ ОДБОРУ СНС У ЛОЗНИЦИ – Обележили крсну славу

У присуству великог броја чланова, симпатизера и пријатеља странке Градски одбор Српске напредне странке (Го СНС) у Лозници обележио је данас (27. октобар) своју крсну славу Свету Петку.

Обраћајући се присутнима Видоје Петровић, председник Го СНС, рекао је да је ово прилика да се обележи и 11 година постојања СНС, а и подсети на то да су сви чланови на челу са председником Александром Вучићем у мисији која подразумева политичку борбу за бољу Србију. Борбу која треба да од Србије и сваког њеног дела створи боље место за живот.

– Нека нам крсна слава буде водиља у тој мисији љубави, толеранције, узајамног поштовања, заједништва, борбе за нашу децу, за боље сутра, за бољу и богатију Лозницу. Уколико Лозницу учинимо бољим местом за живот утолико ће нам и наша отаџбина бити боља у сваком погледу. Ово је време изазова, искушења, као што је то готово увек било и у прошлости, али следећи пример лидера наше странке  знамо да нема препрека које се не могу савладати – истакао је он.

Петровић је додао да је прилика да сви заједно пошаљу поруку мира, толеранције, слоге, али и снажну поруку да је политика СНС окренута, пре свега, стварању бољих услова и пружању шансе најбољима у свакој средини.

– Наша странка је отворена и сматрамо да сваког дана можемо урадити више и боље, а да бисмо све то остварили морамо пружити прилику најбољима међу нама – нагласио је Петровић.

Он је на крају рекао да су сви они  којима су Лозница и Србија у срцу добродошли да се заједно боре за очување традиционалних вредности, српске културе, вере, свега онога што је српски народ одржало кроз векове и  оставило неизбрисив печат идентитета, да, како је нагласио, знамо ко смо, шта смо и од којих смо.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА У ДРУГОМ КВАРТАЛУ – Сви у плусу

У УТОРАК У ПРЊАВОРУ – Вече лозничких стваралаца

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )