У ГРАДСКОМ БИОСКОПУ – „Јети – Снежни човек“ и „Војна академија“

У ГРАДСКОМ БИОСКОПУ – „Јети – Снежни човек“ и „Војна академија“

У биоскопу Центра за културу „Вук Караџић“ публика од вечерас (17. октобар) до суботе може погледати два филма.

Анимирани филм „Јети – Снежни човек“ води публику у епску авантуру дугу више од три хиљаде километара, од улица Шангаја до снежних пејзажа Хималаја, који својом лепотом одузимају дах. Филм је синхронизован на српски језик, а пројекције су у четвртак, петак и суботу од 16 сати.

Други филлм је наставак домаћег серијала „Војна академија“ у којем публика поново може видети омиљене јунаке. Овога пута они пролазе кроз нове животне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати старој љубави – летењу, борбе за опстанак везе Роксанде и Васиљевића, али и за потомство Саше и Клисуре. Овај филм прати и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када на тест издржљивости долазе њихова пријатељства и љубавне везе.

Редитељ је Дејан Зечевић, а главне улоге играју Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин, Милош Тимотијевић, Славен Дошло и други.

Пројекције су сва три дана од шест поподне и пола девет увече.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СКУП МРЕЖЕ МУЗЕЈА У ТРШИЋУ – За бољу видљивост културне баштине

НА ФЕСТИВАЛУ ТУРИСТИЧКИХ ПУБЛИКАЦИЈА – Крупњу ”Бронзани кофер” (ВИДЕО)

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )