НА МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ТУРИСТИЧКИХ ПУБЛИКАЦИЈА – Три кофера за Лозницу

НА МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ТУРИСТИЧКИХ ПУБЛИКАЦИЈА – Три кофера за Лозницу

Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ) освојила је, на недавно одржаном Међународном фестивалу туристичких публикација ”Кофер слова” у Крушевцу, три награде – златни, сребрни и бронзани кофер. Прву награду ТОГЛ је освојила за најоригиналнији сувенир – ”ЛилаЛо” чоколаду и слатко од белих трешања, и малу лилу, једини ручно рађени сувенир на фестивалу. Друга награда освојена је за веб сајт, а трећа, ”Бронзани кофер”у конкуренцији вишелисних туристичких публикација до 50 страна – туристички водич на кинеском језику, јединствен у Србији. Снежана Перић, директорица ТОГЛ каже да ће ове јесени бити доста активности на промоцији Лознице и туристичких потенцијала, а фестивал у Крушевцу био је једна од њих.

– Ове награде стигле су захваљујући сталном и напорном раду целог тима Туристичке организације. Наше учешће на оваквим манифестацијама служи промоцији Лознице и њених туристичких потенцијала, а када освојимо и награде, онда је задовољство још веће јер је неко приметио нашу различлитост и нови приступ промоцији. У последње време гастрономија је у првом плану у туризму па је и наш промотивни материјал у складу са тим, ”ЛилаЛо” чоколада у којој се налази чоколада лозничког произвођача ”Нели” и слатко од беле трешње из нашег краја привукли су велику пажњу – каже Перићева.

ТОГЛ је недавно, на штанду Туристичке организације Србије, наступила и на сајму туризма у Новом Саду, а у новембру ће представити туристичку понуду Лознице и, нарочито, сеоског туризма на сајму у Крагујевцу. Истог месеца посетиће и КУД ”Вук Караџић” из Радовљице у Словенији где ће на ”Данима Вука” представити понуду лозничког краја.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ЛОЗНИЧКОМ ПОЉУ – Нађени оштећени струјомери

ШКОЛА ГЛУМЕ У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ – У суботу аудиција

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )